070-3648147 Locaties en routebeschrijvingIvo Trouw Praktijk voor Osteopathie

Praktijk voor osteopathie

Over onze praktijk voor osteopathie

In onze praktijk voor osteopathie kunt u met veel verschillende klachten terecht. De behandelmethode is erop gericht de beweeglijkheid van alle organen, structuren en weefsels te herstellen, waarna het lichaam in staat is zichzelf te genezen. Wanneer alle lichaamsdelen voldoende beweeglijk zijn verloopt de communicatie, de bloedsomloop en de energievoorziening beter. Wanneer er ergens een blokkade zit kan dit klachten opleveren, zoals rug en nekklachten, hoofdpijn of buikpijn. Het herstellen van de beweeglijkheid van alle lichaamsdelen is dan de oplossing, en daarvoor kunt u terecht in onze praktijk voor osteopathie.

Praktijk voor osteopathie

Praktijk voor osteopathie voor jong en oud

In onze praktijk voor osteopathie behandelen we iedereen met klachten, man en vrouw, jong en oud. Zelfs heel kleine kinderen en baby’s kunnen heel veel baat hebben bij onze behandelingen. Wanneer ze onverklaarbare pijntjes hebben bijvoorbeeld, veel huilen of slecht slapen. Zeker vlak na de bevalling kan osteopathie voor baby’s veel betekenen. Een babylichaampje komt onder ontzettend veel druk te staan tijdens de bevalling, en een kindje kan daar heel lang, ongemerkt last van houden. In onze praktijk voor osteopathie behandelen we dus ook kleine kindjes, zelfs wanneer ze pas net geboren zijn.

De oorzaak van uw klacht

Omdat we in tegenstelling tot reguliere behandelaars niet zozeer het symptoom zelf behandelen maar het hele lichaam, is osteopathie geschikt voor een zeer breed scala aan klachten. De behandeling zet het lichaam aan tot genezing, ongeacht waar de oorzaak van de klacht zich bevind. Nekpijn kan bijvoorbeeld ontstaan in de rug, en tintelingen in de voeten kunnen komen door een beknelling in het bovenbeen. Tijdens een behandeling in onze praktijk voor osteopathie gaan we op zoek naar de oorzaak en herstellen we tevens de beweeglijkheid van andere weefsels en organen. U zult niet de eerste zijn die ook op andere vlakken dan waar de klacht zich bevond meer rust en ruimte ervaart.

Met welke klacht naar de osteopaat?

Als gevolg van een gebrek aan beweeglijkheid in uw lichaam kunt u diverse klachten krijgen. U kunt daarbij denken aan klachten als hoofdpijn, rug-, schouder- en nekpijn, tintelingen, een hoge (of te lage) bloeddruk en verminderde doorbloeding. Daarnaast behandelen we in onze praktijk voor osteopathie tevens wat minder makkelijk te herkennen klachten. Een constant gespannen of angstig gevoel bijvoorbeeld, een hormonale disbalans of een onvervulde zwangerschapswens. Neem gerust even contact met ons op uw klacht te bespreken, dan vertellen we wat we voor u kunnen betekenen.

© Copyright Ivo Trouw 2014 - Site developed by DesignYourPage.nl