Opleiding en ervaring

2004-heden Eigen praktijk osteopathie in multidisciplinaire behandelcentra (NL)
2004-heden Specialisaties craniale-,viscerale-, fasciale osteopathie
2004-2006 Opleiding osteopathie bij kinderen en baby’s (NL), specialisatie
1999-2004 Opleiding osteopathie (NL,B)
1991-2004 Werkzaam in particuliere praktijken en (sport) revalidatie centra (NL, D,O)
1991-1994 Opleiding manuele therapie en sportrevalidatie (NL,O)
1986-1991 Opleiding fysiotherapie (NL)

Kinderspecialisatie

Kinderen hebben altijd mijn bijzondere aandacht gehad en nog voor ik de opleiding osteopathie had afgerond startte ik met mijn kinderspecialisatie. In 2004 begon ik met mijn eigen praktijk als osteopaat en inmiddels ben ik zelf ook de gelukkige vader van 2 kinderen.

Multi-disciplinaire samenwerking

Ik wilde mij altijd breed oriënteren en heb 2 fantastische locaties gevonden in multi-disciplinaire behandelcentra, waar ik mijn vak met veel plezier uitoefen. Ook werk ik nauw samen met hulpverleners buiten deze locaties. Deze zijn te vinden onder Interessante links.

Binnen mijn praktijk behandel ik ongeveer 50% volwassenen en 50% kinderen en baby’s. De samenwerking met andere disciplines is voor mij een echte meerwaarde om mijn patiënten optimaal van dienst te kunnen zijn. De patiënt en diens welzijn staan steeds centraal.

Begeleiding van sporters

Met de inzichten, die ik als skileraar en sportinstructeur heb verkregen, begeleid ik veel sporters. De osteopatische behandelingen zorgen voor verbetering van hun trainingsprestaties en het zo lang mogelijk blessurevrij blijven.